Detailpagina Zilveren Kruis

Collectiviteitsnummer Zilveren Kruis 2022

Met een collectiviteitskorting kunt u tot wel honderden euro’s per jaar extra in uw portemonnee houden. Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen van een collectieve korting profiteren. De stichting heeft met een aantal zorgverzekeraars, waaronder Zilveren Kruis, collectieve tarieven bepaald. Het enige wat nodig is om collectiviteitskorting te krijgen, is een geldig Zilveren Kruis collectiviteitsnummer. Ook in 2022 is het mogelijk om, door middel van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer, korting te krijgen op jouw zorgverzekering

Logo ZilverenKruis  Collectiviteitskorting
  Zilveren Kruis Zorgverzekering

  Premie per maand bij €385 eigen risico: €123,54
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  €103,45
  Kortingspercentage basispremie: 5%
  Kortingspercentage aanvullende premie: 7,5%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Voordelen Zilveren Kruis collectiviteitsnummer

Een verzekering met een collectieve korting kent vele voordelen. Via Zorgpremiekorting.nl profiteert u, door middel van de Zilveren Kruis collectiviteitsnummers, van hoge kortingen. Een zorgverzekering bij het Zilveren Kruis betekent in het kort het volgende:

• U heeft recht op medische keuzevrijheid (75% van het bedrag wordt vergoed bij een niet-gecontracteerde zorgverlener);
• Extra vergoedingen wanneer u een collectiviteitskorting heeft;
• Veel aanvullende zorgverzekeringen. U kunt zo het meest geschikte zorgpakket samenstellen.

De prijzen voor een basisverzekering bij het Zilveren Kruis verschillen. U kunt ervoor kiezen om minder te betalen voor uw zorgpremie, maar dan bent u beperkter in uw eigen keuze voor een zorgverlener. U heeft alleen recht op collectiviteitskorting als u gebruik maakt van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer.

Collectiviteitsnummer zorgverzekering

Het Zilveren Kruis biedt veel verschillende zorgverzekeringen aan. Zo stelt u makkelijk en snel een zorgpakket samen dat voldoet aan uw wensen en behoeften. U kunt door middel van het Zilveren Kruis collectiviteitsnummer een collectiviteitskorting ontvangen op alle pakketten die het Zilveren Kruis aanbiedt. U ontvangt dan 5% korting op de basispolis en maar liefst 7,5% korting op de aanvullende verzekeringen.

Collectieve verzekering Zilveren Kruis

U kunt een collectiviteitsverzekering afsluiten bij het Zilveren Kruis. Klik op de button in de tabel voor meer informatie over alle collectieve kortingen bij de grote verzekeraar.

Detailpagina Zilveren Kruis
4.4 (87.37%) 19 votes