Detailpagina ONVZ

Collectiviteitsnummer ONVZ 2022

Iedere Nederlander kan collectiviteitskorting aanvragen op de zorgpremie met behulp van een collectiviteitsnummer. Dit kan het gehele jaar door. De zorgpremie van ONVZ vind je in de tabel hieronder. Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen kosteloos deelnemen aan een zorgcollectief en kun je toegang krijgen tot het speciale ONVZ collectiviteitsnummer. Deelname aan een zorgcollectief kan je maandelijks veel geld besparen op je zorgverzekering. Bij de zorgverzekering van ONVZ kunt u ook profiteren van collectiviteitskorting via de Stichting Zorg voor Koopkracht. Op de basiszorgverzekering van ONVZ kun je tot 4% collectiviteitskorting krijgen en op de aanvullende zorgverzekering tot wel 10% collectiviteitskorting. De hoogte van de korting is afhankelijk van jouw situatie. Om collectiviteitskorting te krijgen kun je gebruik maken van het ONVZ collectiviteitsnummer.  Collectiviteitskorting
  ONVZ Zorgverzekering

  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € 127,68
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 108,68
  Kortingspercentage basispremie: 4%
  Kortingspercentage aanvullende premie: 10%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

De voordelen bij ONVZ

Bij het afsluiten van een zorgverzekering bij ONVZ geniet je van de volgende voordelen:

• Hulp van ONVZ zorgconsulent;
• Ruime vergoedingen;
• Optimale keuzevrijheid voor ziekenhuis en dokter.

Zelf bepaal je hoeveel je betaalt voor jouw zorg. Zo heb je bij ONVZ de keuze uit twee verschillende zorgverzekeringen: een basisverzekering en een aanvullende zorgverzekering. In veruit de meeste gevallen ben je vrij in het kiezen van een dokter of ziekenhuis. Ongeacht de keuze, je ontvangt altijd de collectieve korting van 5% op de ONVZ basispolissen als je gebruikt maakt van het ONVZ collectiviteitsnummer.

Collectieve zorgverzekering bij ONVZ afsluiten

Het is voor iedereen mogelijk om via het ONVZ-collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht collectiviteitskorting te ontvangen op de zorgverzekering van ONVZ. De hoogte van de korting verschilt per situatie. Zo ontvang je wanneer je in het bezit bent van een KvK-nummer of BIG-nummer 4% korting op de basispolis. Op de aanvullende verzekeringen ontvang je dan 10% korting. Wanneer je niet in het bezit bent van een van deze nummers kun je nog steeds korting krijgen. Op de basisverzekering ontvang je geen korting, maar op de aanvullende verzekeringen nog wel 7%. Voor meer informatie kun je op de button in de tabel klikken.

Aanvullende zorgverzekering met collectiviteitskorting

ONVZ biedt vele aanvullende pakketten aan. Zo kun je dus zelf bepalen voor welke zorg je aanvullend verzekerd wilt worden. ONZV biedt de mogelijkheid om te kiezen uit aanvullende tandartsverzekeringen of andere aanvullende verzekeringen. Via het collectief ontvang je tot wel 10% korting op deze aanvullende zorgverzekeringen. De collectieve korting geldt voor alle aangeboden aanvullende verzekeringen.

Detailpagina ONVZ
5 (100%) 5 votes