Detailpagina OHRA

Collectiviteitsnummer OHRA 2022

Via het zorgcollectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht krijg je de gelegenheid om een collectiviteitskorting te ontvangen op de OHRA zorgverzekering. Iedereen kan deze collectieve korting aanvragen. De premie voor 2022 van zorgverzekeraar OHRA vind je in de tabel hieronder. Het aanvragen van collectiviteitskorting is het hele jaar mogelijk. Hiervoor kun je gebruik maken van het OHRA collectiviteitsnummer: 70134.  Collectiviteitskorting
  OHRA Zorgverzekering

Logo zorgverzekering OHRA
  Premie bij €385 eigen risico:€129,45
  Premie bij €885 eigen risico:€108,62
  Kortingspercentage basispremie:                       4%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         5%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Voordelen OHRA collectiviteitsnummer op een rij

Wanneer je een OHRA-verzekering afsluit met collectieve korting krijg je korting op je zorgverzekering. Daarnaast zijn er meer voordelen van een OHRA-zorgverzekering:

• OHRA vrije zorgkeuze: Je kiest zelf een zorgverlener;
• Zorg-gerelateerde zaken kun je regelen via ohra.nl of per post;
• Kortingen bij verschillende webshops en fysieke winkels op zorghulpmiddelen en andere gezondheid bevorderende artikelen.
• Je krijgt kortingen bij verschillende sportscholen, bijv. Basic-fit, Healthcity, fit20 en Onefit.
• Je krijgt 15% korting op alle reisvaccinaties bij Thuisvaccinatie.
• Profiteer van 15% korting op de meest toegediende vaccins bij Reisprik.

Op de website van OHRA vind je meer informatie over de verdere voordelen.

Zorgpakket samenstellen met collectiviteitsnummer

Je kunt je zorgpakket samenstellen via ons collectief. Je krijgt een korting van 4% op de OHRA-basisverzekering en op de aanvullende OHRA-zorgverzekering ontvang je maar liefst 5% korting. De collectiviteitskorting is van toepassing op alle OHRA-pakketten, met uitzondering van OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk. Hiervoor heb je het OHRA collectiviteitsnummer nodig: 70134.

Verzekering afsluiten met collectiviteitsnummer

Iedereen kan via ons stichtingscollectief profiteren van een collectiviteitskorting op OHRA-verzekeringen. Dit kan als je al bij OHRA verzekerd bent, maar ook als dit nog niet zo is. Wanneer je de collectieve korting aanvraagt via Zorgpremiekorting.nl wordt de korting automatisch voor je geregeld. Deelname aan het collectief is voor iedereen gratis en vrijblijvend.

Detailpagina OHRA
5 (100%) 4 votes