Vind Collectiviteitsnummer

Vind collectiviteitsnummer

Op deze pagina zijn alle collectiviteitsnummers te vinden van de collectieven van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Door gebruik te maken van een collectiviteitsnummer kan je korting krijgen op de zorgpremie. Een collectiviteitsnummer is voor een groep mensen waar een zorgverzekeraar een collectieve afspraak mee heeft gemaakt. Door gebruik te maken van een van de collectiviteitsnummers kan je tot wel €250 euro per jaar besparen.

Collectiviteitsnummer OHRA

Het collectiviteitsnummer voor zorgverzekeraar OHRA is 70052. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer kan korting krijgen op de zorgpremie. Deze korting kan bij de basisverzekering oplopen tot 8,8% en bij de aanvullende verzekering tot 5%. Op de pagina van OHRA kan je meer informatie vinden over het collectiviteitsnummer van OHRA.

Collectiviteitsnummer VGZ

Het collectiviteitsnummer van VGZ is afhankelijk van jouw situatie en het collectief wat je kiest. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer van VGZ kan je 10% korting krijgen op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over het collectiviteitsnummer van VGZ ga je naar de VGZ pagina.

Collectiviteitsnummer CZ

Het collectiviteitsnummer voor korting bij zorgverzekeraar CZ is afhankelijk van jouw situatie. Met het collectiviteitsnummer van C krijg je direct 7% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende pakketten. Meer informatie over het collectiviteitsnummer is te vinden op de pagina van CZ.

CZ collectief

Collectiviteitsnummer ONVZ

Het collectiviteitsnummer voor korting bij zorgverzekeraar ONVZ is 101467. Met dit collectiviteitsnummer krijg je direct 8% korting op de ONVZ basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over het ONVZ collectief ga je naar de pagina van ONVZ.

Collectiviteitsnummer Menzis

Om gebruik te maken van het zorgcollectief van Menzis kan het collectiviteitsnummer 54053 gebruikt worden. Met dit collectiviteitsnummer kan je tot 7% korting op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekering krijgen. Voor meer informatie over het collectiviteitsnummer ga je naar de pagina van Menzis.

Collectiviteitsnummer Zilveren Kruis

Het collectiviteitsnummer van Zilveren Kruis is afhankelijk van jouw situatie. Door gebruik te maken van het collectiviteitsnummer kan je direct 5% korting op de basisverzekering en 7,5% korting op de aanvullende verzekering krijgen. Helaas is het collectief voor Zilveren Kruis tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen, op de Zilveren Kruis pagina vindt je meer informatie.

Vind Collectiviteitsnummer
5 (100%) 1 vote